FOTOALBUM FOR AARHUS BALLON TEAM  Sommer 2021

DreamBalloon Cup 2021 

I perioden 10. august til 14. august blev der afholdt DM. Det var arrangeret af Ballonklub Fyn og Dansk Ballonunion. DreamBalloon, Kosangas og Nordfyns Erhverv og Turisme var sponsorer.

Hovedsædet for stævnet var i meget smukke omgivelser på Ditlevsdal Bison Farm, der i øvrigt er Europas største bisonfarm. Aarhus Ballon Team boede i 3 præriehuse på farmen med udsigt til de store bisonokser, der luntede rundt kun få meter fra vores huse. Vi var repræsenteret med to hold: Oldboys -holdet med ballonen OY-OOB - skipper: Henning Sørensen, og ballonen Ceres OY-GOK -skipper: Camilla Sørensen.

På old Boys holdet bestod crewet af Bente Laustsen, Winnie Rathje, Lilian Chor, Gert Kjeldal, Lars Rathje og Paul Chor

Hos Ceres bestod crewet af Arne Jakobsen, Lene Jakobsen og Lisbeth Væver.

I løbet af de 5 dage var der planlagt 8 flyvninger; - og de 5 kunne gennemføres. Det var rigtigt fint, idet vi vist skal tilbage til 2006 for at finde et DM med flere flyvninger. I løbet af de 5 flyvninger havde stævneledelsen udstukket ca. 15 konkurrencer.

Ved at klikke HER, finder du et kort med de tracks, som OY-OOB tilbagelagde. Du kan klikke på det enkelte track, og finde informationer om længde, højde hastighed mm. Desuden oplyses det for det enkelte track, hvilke typer opgaver(tasks), der skulle løses. 

 På dette link finder du fotos fra vores ophold. Og Her video fremstillet af Lars Rathje

Den samlede konkurrence blev vundet af ballonskipper Christoffer Mundt. Henning fik en flot 4. plads, og Camilla placerede sig midt i feltet med en 8. plads.

 

Links: Tracks, Fotos, Video, WatchMeFly

Se også en lang reportage på dette link. Vi er mest inde i billedet fra ca 13 minutter inde i den 28 minutter lange video

 

 

 

 
Go to Top