ALBUM FOR AARHUS BALLON TEAM  Sommer 2021

Flyvning fra Skanderborg til Gangsted den 28. 6. 2021 

Endelig lykkes det at få taget hul på sommerflyvningerne. Der har været pause siden 5. marts, så det var bestemt på tide.
På denne lune sommeraften pakkede vi grejet ud på Sølunds plæner, der åbenbart nu vedligeholdes med biodiversitet for øje.

Sammen med Jan Basse i Brain lettede vi ved 20:30 tiden. Det blev en meget smuk flyvning, der bragte os lidt sydligere, end når vi normalt flyver fra Skanderborg. Efter godt 12 km fandt Skipper en markvej, der kunne udgøre vores landingsplads mellem de mange kornmarker.

SE VORES BILLEDER

SE VORES TRACK

Flyvning fra Alrø til Falling den 23. 7. 2021  

Fra Skipper Henning, har jeg fået følgende rapport:

Fredag aften fløj Jan Basse i Brain og jeg selv i Old Boys ballonen en flot tur med start på øen Alrø i Horsens Fjord og med landing nær Falling Kirke. Foto af Old Boys (den gule og røde) er et spejlbillede taget fra ballonen over Horsens Fjord. Der findes kun et par billeder.

SE VORES BILLEDER

 

SE VORES TRACK

 

Flyvning fra Torrild til Hørning den 4. 8. 2021

Fra Skipper Denne dejlige sommeraften var vinden svær at blive klog på. Vi var først i Skanderborg, men med udsigt til at hænge meget længe over en af de store søer, bestemte vi os for at rykke mod Torrild. Her var der så meget bedre vind om end retningen var lidt anderledes end vejr-profeterne havde angivet,

Flyves kunne der, og tre balloner blev sendt afsted. Ud over os selv, fløj Jan Basse og Hans Mulvad.
Turen gik nordover. Følgebilerne måtte pludselig afvige en del fra ballonernes rute, idet de valgte at stikke tværs over Stilling Solbjerg Søen, og så måtte vi andre tage den lange tur

SE VORES BILLEDER

SE VORES TRACK

Flyvning fra Hørhaven, Højbjerg til Blegind den 23. 8. 2021

Det blev en meget smuk flyvning på en af de ( ifølge kalenderen) sidste sommeraftener. Meget flot sigte. I det fjerne kunne man bag Sletter Hage ane øen Hjelm. Turen gik ind over Højbjerg, Jelshøj, Tranbjerg og videre ned mod Blegind, hvor Skipper Henning havde let ved at finde en passende markvej til vores landing. Vi havde følgeskab af Hans Mulvad, der landede stort set samme sted. Nyd billederne fra turen. På nogle af billederne er der knyttet en kommentar.

SE VORES BILLEDER

 

August måned bød også på DreamBalloon Cup 2021 

Det gav 5 flyvninger på Nordfyn. Se dette link
Go to Top