Tracks 08-24

/ Flyveruter

Forklaring følger herunder, eller du kan her springe direkte til valg af de tracks, du måtte være interesseret i. nyeste

Aarhus Ballon Team har fløjet et utal af ture.
Siden 2008 har vi tracks fra vores GPS-udstyr til rådighed. Så ved at klikke på et af kortene herunder vil der åbne en ny fane med et kort, der oftest viser en stor del af Jylland.
Som det fremgår, vælger man at se vores flyvning indenfor en vis årrække.
Hvordan kortet åbner afhænger af hvilken platform du arbejder på.

Hvis du benytter Android enhed, kan du blive spurgt om hvilket program / APS du vil benytte til at se de pågældende ture. Anbefalingen er, at du benytter Googles browser.

Hvis du benytter IPhone, skal du formentlig forsøge at åbne med Safari, medmindre du har Googles Chrome browser installeret. Det er klart at foretrække at arbejde via Windows – pc, – eller Apples desktop.

På en Windows-pc vil du i venstre side få en oversigt, som vist. Her kan du vælge eller fravælge nogle af de viste tracks. Tracks er navngivet som en underkategori til den ballon, der har fløjet turen – De senere år OY-OOB.
Derefter en dato og en længdeangivelse – eks. 02.12.23 – 9,6 km.

Klikker du på den valgte tur vil den blive markeret på kortet med kraftigere farve og der er et popup-vindue med info om turen.
Du kan zoome ind på kortet og klikke på et track, og dermed får du de samme oplysninger. Jeg viser et lille udsnit af typen af informationer.

Vælg mellem nedenstående (der kommer flere “år-rækker” )

Herunder finder du kort over turene, der er fløjet fra 2021 til 2023
samt eksempel på et nogle albums fra vore flyvninger.


Tracks 21 – 23
Klik på billedet
Kort åbner i ny
fane.

Her et link til nyeste tracks fra 2024
LINK

Herunder eksempel på visning af nogle albums fra vore ture